Op maandag 3 september komen VVD’ers Ivo Opstelten en Helma Lodders naar de Veluwe. Zij gaan in het Harderwijkse Dolfinarium in discussie met kiezers over onderwerpen rondom criminaliteit, vervoer en werk. De VVD wil graag in debat gaan en nodigt daarom iedereen, ook niet VVD’ers, uit om in debat te gaan met de politici. .

Naast de Kamerleden zijn ook alle VVD-raadsleden en -wethouders uit de Veluwe en vertegenwoordigers van vooraanstaande ondernemers en instellingen aanwezig tijdens de discussieavond. Tijdens de borrel na het debat nemen de politici uitgebreid de tijd om verder te praten.

In de aanloop van de verkiezingen op 12 september hebben acht Veluwse VVD-afdelingen (Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk-Hoevelaken, Barneveld, Apeldoorn, Nunspeet en Hattem) de handen in elkaar geslagen om de Veluwse kiezer te laten zien dat VVD stemmen belangrijk is voor de toekomst van ons land. Het debat is de afsluiting van een grote campagnedag die VVD Veluwe organiseert op 3 september.

Belangstellenden voor het debat zijn vanaf 19.30 uur welkom. Het debat start om 20.00 uur. De entree is gratis.

Over Ivo Opstelten
Ivo Opstelten (31 januari 1944) is bekend van zijn burgemeestersposten in onder meer Utrecht en Rotterdam. In 2010 was hij tweemaal informateur van het kabinet met VVD en CDA met gedoogsteun van PVV. Op 14 oktober 2010 werd hij benoemd tot Minister van Veiligheid en Justitie voor de VVD in het kabinet Rutte-Verhagen.

Over Helma Lodders
Helma Lodders (21 juni 1968) is sinds juni 2010 lid van de Tweede Kamer voor de VVD. Daarvoor was zij onder meer wethouder en zelfstandig ondernemer. Nu houdt zij zich in de Kamer onder meer bezig met de AOW, pensioenen en het natuurbeleid.

Aanvullende gegevens