Gemeente Harderwijk organiseert op dinsdag 4 september een inloopbijeenkomst over de structuurvisie Harderwijk 2031. De structuurvisie vormt het integrale beleid- en toetsingskader voor de ruimtelijke, economische en sociale ontwikkelingen op de lange termijn (2031). Het is een uitwerking van de ambities en doelen van de gemeente Harderwijk, die vorig jaar zijn vastgesteld in de Stadsvisie 2031, en geeft aan op welke wijze de gemeente omgaat met ontwikkelingen die de komende jaren Harderwijk en Hierden afkomen..
Op weg naar een zorgzame, aantrekkelijke, ondernemende en verbindende stad.

Tijdens deze bijeenkomst staan vier, integrale ontwikkelsporen uit de structuurvisie centraal, waarin de koers voor thema’s als woonklimaat, maatschappelijke voorzieningen, werken en bereikbaarheid verder is uitgewerkt. Met als doel gemeente Harderwijk te ontwikkelen als een zorgzame, aantrekkelijke, ondernemende en verbindende stad.

U bent van harte welkom op deze inloopbijeenkomst, waar u vragen aan het college van B&W kunt stellen, een toelichting kunt vragen of een (officiële) reactie kunt geven. Aanmelden is niet nodig. De bijeenkomst is van 16.30 tot 20.00 uur en wordt gehouden in de Raadszaal van het stadhuis, Havendam 56, Harderwijk. Het plan met bijbehorende stukken kunt u via de gemeentelijke website www.harderwijk.nl of de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Meer informatie: mevr. van der Voort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 411 136.

Aanvullende gegevens