In het kader van groot onderhoud 2016, start aannemersbedrijf Van Dalfsen Infra uit Genemuiden aanstaande maandag 14 maart met het opbreken van de Irenelaan. De werkzaamheden in de Irenelaan duren globaal tot eind april en maken onderdeel uit van het Groot Onderhoud 2016. 

 

Als eigenaar/bewoner, of als eigenaar van één of meerdere particuliere huurwoningen kunt u vanaf 1 maart 2015 subsidie aanvragen voor woningisolatie. Aanvraagformulieren zijn bij de gemeente verkrijgbaar.

Politie test communicatiemiddelen in het Mobile Media Lab
Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de politie app, folders of social media accounts (Facebook en twitter).

Vanaf zaterdag 21 tot en met 28 februari wordt de veerpont uit de vaart genomen voor groot onderhoud. Per zondag 1 maart kan iedereen weer gebruik maken van de pont. Deze vaart vanaf dan ook weer, zoals gebruikelijk in de periode maart - oktober, in de weekenden.

Lees meer: nel kledigingOp maandag, 19 januari 2015, heeft gemeenteraadslid Laurens de Kleine (PvdA) Nels Kledingservice officieel heropend. Hiermee is een grote wens van Nel Gerritsen in vervulling gegaan. Na een verhuizing van de veel kleinere ruimte aan de Landbouwlaan naar de naastgelegen grote zaal.  Is het voor Nel mogelijk veel meer kleding, schoeisel, tassen etc. beschikbaar te stellen voor de minima. Bovendien kunnen nu ook rolstoel- en rollatorgebruikers makkelijk hun weg vinden tussen de rekken. De Kleine roemde Nel om haar inzet voor de minima die nooit tevergeefs een beroep op haar kunnen doen. Samen met een groep vrijwilligers werd dit heuglijke feit gevierd.

Aanvullende gegevens