Schaatsen met kerst.

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Harderwijk op IJS 2015 - gemeentehuis IJsbaanHet mag dan geen witte kerst in Harderwijk worden, schaatsen met kerst kan gewoon! Harderwijk op IJs is namelijk Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag gewoon geopend. Van 12.00uur tot 17.00uur is het gezellig toeven op en rondom het ijs. Dus heb je na de gourmet op eerste kerstdag of de oliebollen op Oudejaarsavond zin in frisse lucht? Kom dan vooral met de familie naar de Markt in Harderwijk om te schaatsen of geniet vanuit het Paviljoen met een warme choco in de hand van de schaatsers die hun rondjes draaien.



Het schaatsen wissel je af met glijden in het Hortuspark. Vanaf afgelopen vrijdag ligt daar die enorm hoge glijbaan tot je beschikking. En maak je een toffe, geweldige, gekke of enorm leuke foto? Op de Ijsbaan van Harderwijk 2015Plaats ‘m dan op Facebook of Instagram met de hashtag #GlijJeGek dan maak je nog kans op leuke prijzen ook!

Gedurende kerstvakantie is de ijsbaan geopend vanaf 9.00 uur ‘s ochtends. Kijk op de website www.harderwijkopijs.nl voor de exacte openingstijden van de ijsbaan en de glijbaan.